Sitemap
Gebruikte heftrucks

Gebruikte heftrucks huren of kopen

Overweegt u gebruikte heftrucks aan te schaffen? Als importeur van gebruikte heftrucks is Swanenberg uw aangewezen partner. Swanenberg is gespecialiseerd in inkoop, verkoop, en verhuur van gebruikte heftrucks. Door ons wisselende assortiment hebben wij diverse soorten en maten op voorraad. Heeft u tijdelijk gebruikte heftrucks nodig? Ook dan bent u bij Swanenberg aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om gebruikte heftrucks te verhuren. Van een 2 delige heftruck tot een 3 delige met een hefhoogte van 7 meter, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Prijs kwaliteit

Wilt u graag kosten besparen? Maar heeft u toch nieuw apparatuur nodig? Een goede optie om kosten te besparen is het aanschaffen van gebruikte heftrucks. Wanneer u gebruikte heftrucks bij Swanenberg aanschaft bent u verzekerd van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij maken graag een passende aanbieden met gebruikte heftrucks die naar boven functioneren. 

Onderdelen

Ook voor onderdelen van gebruikte heftrucks kunt u bij ons terecht, te denken aan:

  • Accu's 
  • Hoogwerkers 
  • Pompwagens 
  • Stapelaars 

Door ons ruime aanbod is het niet mogelijk de gehele voorraad op de site te zetten. Informeer naar de diverse gebruikte heftrucks en onderdelen die wij aanbieden. 

Onderhoud

Service, onderhoud, keuringen en reparaties van gebruikte heftrucks worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Onze ervaren monteurs beschikken over kennis ome ervoor te zorgen dat uw gebruikte heftrucks altijd werken. Ook groot onderhoud en revisies kunnen we voor u verzorgen. 

Verschillende heftrucks

Heeft u interesse in gebruikte heftrucks? Bekijk de verschillende soorten op onze site. Ook kunt u langskomen om de gebruikte heftrucks te bekijken. Ons team staat klaar om u vrijblijvend te informeren. 

Neem contact op

Swanenberg handels onderneming logo
Swanenberg handels onderneming

Stel uw vraag

Gebruikte heftrucks

Gebruikte heftrucks