Sitemap
Tweedehands heftrucks

Tweedehands heftrucks die optimaal werken

Heeft u een nieuwe heftruck nodig? Wilt u niet te veel geld uitgeven maar wel een kwalitatief goede heftruck? Handelsonderneming Swanenberg biedt een groot assortiment tweedehands heftrucks aan. Onze tweedehands heftrucks zijn voor u de juiste keuze en voldoen aan al uw wensen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in tweedehands heftrucks en geven u graag advies over de collectie. Wilt u informatie over de soorten? Welke tweedehands heftrucks passen het beste bij u? U kunt rekenen op onze expertise. Naast de verkoop en verhuur van tweedehands heftrucks is Swanenberg gespecialiseerd in reparatie en onderhoud. Met de jaarlijkse keuring kunt u altijd profiteren van een optimaal werkende machine.

Waarom tweedehands heftrucks?

Een nieuwe heftruck is een grote uitgave. Wilt u in de aanschafprijs besparen? Dan zijn tweedehands heftrucks een goede oplossing. Vooral wanneer u deze niet intensief gebruikt is het zonde van het geld om een splinternieuwe aan te schaffen. De medewerkers van Swanenberg geven de tweedehands heftrucks een onderhoudsbeurt en een veiligheidskeuring. Zo krijgt u garantie dat de kwaliteit van de tweedehands heftrucks niet onder doen van de nieuwe. 

Soorten

Swanenberg is sterk in tweedehands heftrucks. Wij leveren de volgende soorten:

  • TCM Heftruck 
  • Raech Truck Still 
  • Ritch truck Jungheinrich 
  • Still R60-25 
  • R60-50 Still R20-16

Door ons ruime aanbod is het niet mogelijk de gehele voorraad op de site te zetten. Zoekt u tweedehands heftrucks die niet op de site staan? Neem dan contact met ons op.

Service

Swanenberg verleend een snelle service. Zoekt u tweedehands heftrucks? We verkopen de tweedehands heftrucks in alle merken, maten en soorten. Kom gerust langs om een kijkje te nemen of een proefritje te maken.

Neem contact op

Swanenberg handels onderneming logo
Swanenberg handels onderneming

Stel uw vraag

Tweedehands heftrucks

Tweedehands heftrucks